
Jaja, cukier, cukier waniliowy, mąka typ 450, kakao, proszek do pieczenia, likier Advocat, żelatyna , cukier puder,, śmietana Łaciata tortowa 36%, czekolada biała Wedel

Mąka tortowa typ 450, jaja, cukier waniliowy, margaryna Kasia 72%, cukier puder , proszek do pieczenia, migdały płatki, kompot z agrestu, budyń śmietankowy , śmietana tortowa 36% Bromilk, fixy do śmietany


UF Sandmix, olej kujawski, woda, kakao, jaja, czekolada Wedel, śmietana tortowa 36%


Uf SandMix mąka pszenna, skrobia pszenna, laktoza z mleka, proszek do pieczenia, tłuszcz roślinny, odtłuszczone mleko w proszku sól, jaja, olej, mandarynki z soku, mąka pszenna typ 550, margaryna Kasia , woda, , cukier biały, cukier puder nie topliwy



Herbatniki kakaowe, śmietana tortowa 36%, czekolada deserowa Wedel, żelatyna , cukier puder , biszkopty typu Sponge Fingers, kawa Cappucino czekoladowa, mleko 3,2 UHT, śnieżka





Mąka tortowa typ 450, jaja, cukier, proszek do pieczenia , masło 82%, budyń w proszku , mleko 3,2 UHT, sok z cytryny, śmietana tortowa 36% Bromilk , ciastka herbatniki Petit Beurre , biała czekolada typu Milka



Jaja, sól, cukier, kakao, orzechy laskowe zmielone, śmietana tortowa 36% Łaciata, nutella, krem volu, żelatyna, czekolada mleczna Wedel, czekoladki Ferrero Rosche do dekoracji


Jaja, cukier, mąka pszenna typ 450, kakao, proszek do pieczenia, sól, mleko UHT 3,2%, budynie śmietankowe ekstrakt z laski wanili, masło 82% Łaciate, czekolada mlecza Wedel, Czekolada biała, Wedel, biszkopciki okrągłe



Maka typ 550, cukier biały, jaja, proszek do pieczenia, śmietana 18% Bromilk, cukier waniliowy, margaryna Kasia ,jabłka prażone w kostce, cynamon mielony, pomada biała Fondant


Ciasto czekoladowe cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, kakao, proszek do pieczenia, galaretka cytrynowa, banany świeże, sok z cytryny, śmietana 36% Bromilk, serek homogenizowany, żelatyna, mleko UHT 3,2%, czekolada gorzka, cukier puder

UF SandMix, jaja, olej, woda, brzoskwinie z puszki kawałki, cukier, margaryna Kasia 72% ( oleje roślinne-palmowy, rzepakowy, słonecznikowy, barwniki), cukier, mąka tortowa 450 Typ


UF DandMix, jaja, olej, mak, miód, kwaśna śmietana 18%, cukier waniliowy, mleko UHT 3,2 %, masło 82%, jabłka kostka prażone, woda

Mąka SandMix, jaja, olej, jogurt naturalny, wiśnia w żelu, jabłko prażone w kostce, płatki migdałowe, żel Benlap

Ciasto czekoladowe cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, kakao, mleko UHT , jaja, bydyń śmietankowy, drzem porzeczkowy, galaretki porzeczkowe, pierniki toruńskie żelatyna , śmietana 36% Bromilk, serki homogenizowane, polewa czekoladowa dark

Jaja, cukier, mąka typ 450 tortowa, kakao, olej Kujawski, proszek do pieczenia, sól, jabłka, cynamon, masło 82 % Łaciate, galaretki pamarańczowe, śmietana kremówka Łaciata 30%, serek mascarpone, cukier puder, gorzka czekolada, Wedel, listek miety do ozdoby

Jaja, cukier biały, mąka pszenna typ 550, kakao, olej, śmietana 36% Bromilk, cukier puder, żelatyna , czekolada mleczna Wedel, babany, sok z cytryny

Jaja, mąka typ 450, cukier, kakao, proszek do pieczenia, mleko UHT Łaciate, wiórki kokosowe, śmietana 36% Bromilk , budyń , czekolada ciemna

Mąka pszenna typ 450, kakao, jaja, olej Kujawski, cukier, śmietana 36 % Bromilk, budyń śmietankowy UHT, krem kinder bueno Bianca, Pralina Kinder Bueno, orzechy laskowe, mleko pełne w proszku ,oleje roślinne, migdały, Karmel


Jaja, olej Kujawski, woda, ciasto o smaku czekoladowym, czekolada ciemna Mirabella Extra Dark ciasteczka Oreo, Joycream Chocobiscotto, śmietana 36% Bromilk, budyń, żelatyna, czekolada ciemna


Jaja, cukier, mąka typ 450, mąka ziemiaczana, proszek do pieczenia , kakao, wiśnie drylowane świeże, alkohol ( spirytus 95%), serek mascarpone, jogurt grecki, czekolada mleczna Wedel, czekolada deserowa Wedel, cukier puder, śmietana tortowa 36% Łaciata



Mąka pszenna typ 550, Mąka UFQuark, drożdże, jaja, cukier biały, sól, mak niebieski, miód pszczeli, masło 82%, śmietana 18%, olejek migdałowy, bułka tarta, cukier waniliowy, bakalie ( orzechy, rodzynki, daktyle), pomada biała Fondant

Mąka tortowa typ 450, jaja, cukier, masło 82%, śmietana 36% Bromilk, galaretka malinowa , cukier puder , żelatyna , proszek do pieczenia, owoce maliny


Ciasto czekoladowe cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, kakao, proszek do pieczenia, batoniki Milky Way, masło 82% Bromilk, cukier biały, cukier waniliowy, mleko w proszku, czekolada mleczna Wedel, śmietana 36% Bromilk

Olej Kujawski, woda, cukier, kakao, jaja, mąka typ 450 tortowa, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, śmietana Łaciata tortowa 36%, serki waniliowe homogenizowane, cukier puder, galaretka, masło 82%, śmietana 18%, żelatyna

Mąka pszenna typ 550, jaja, cukier, Margaryna Kasia, miód, soda oczyszcona, orzechy włoskie, masło 82% Łaciate, cukier puder , mąka ziemiaczana, mleko UHT 3,2 % Łaciate

Margaryna Kasia, zawartośc tłuszczu 72 %, cukier, jaja, dżem porzeczkowy, cynamon Cykoria przyprawa do piernika, mąka pszenna typ 450, mleko Łaciate UHT, kakao, soda oczyszczona, orzechy, rodzynki, czekolada Mirror Extra Dark



Mąka tortowa typ 450, jaja, cukier waniliowy, margaryna Kasia 72%, cukier puder , proszek do pieczenia, migdały płatki, kompot z czarnej porzeczki, budyń śmietankowy, śmietana tortowa 36% Bromilk, fixy do śmietany

Mąka typ 550, jaja, cukier, skrobia ziemiaczana, proszek do pieczenia, mleko UHT 3,2 Łaciate, brzoskwinie połówki w syropie, budyń śmietankowy, żelatyna, śmietana 36% Bromilk, płatki migdałowe, czekolada ciemna


Jaja, mąka pszenna typ 450, cukier, mąka ziemiaczana, proszek do pieczenia, śmietana tortowa 36%% Bromilk, śnieżki, czekolada biała Wedel, wiórki kokosowe, migdały w całości



Ser biały Bromilk, jaja, budyń śmietankowy, śmietana 36% Bromilk, cukier biały, cukier waniliowy, cukier puder nie topliwy


Mąka pszenna 450 typ, cukier puder, kakao, masło 82 %, jaja, ser biały Bromilk, śmietana tortowa 36%, cukier, cukier waniliowy, budyń śmietankowy, proszek do pieczenia


Mąka pszenna 450 typ, jaja, margaryna Kasia 72%, cukier puder, proszek do pieczenia, ser biały Bromilk, cukier, budyń śmietankowy, śmietana tortowa 36% Łaciata, cukier waniliowy, brzoskwinie krojone z puszki

Ciasto czekoladowe cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, kakao, proszek do pieczenia, , olej, jaja, ser biały Bromilk, cukier biały, stabil Seromix, malina w żelu, żel Benlap


Mąka typ 450, kakao, cukier, jaja, proszek do pieczenia, czekolada gorzka Wedel, masa kajmakowa, słonecznik łuskany , cukier, masło Łaciate 82%, mleko UHT Łaciate, kawa rozpuszczalna Nescafe classic, śmietana 36% Bromilk


Mąka pszenna typ 550, Mąka UFQuark, drożdże, jaja, cukier biały, sól, mak niebieski, miód pszczeli, masło 82%, śmietana 18%, olejek migdałowy, bułka tarta, cukier waniliowy, bakalie ( orzechy, rodzynki, daktyle), pomada biała Fondant

UF HefeQurk, olej kujawski, drożdże, jaja, cukier, sól, woda, ser biały Bromilk, rodzynki

UF SandMix, jaja, olej kujawski, woda, mak, miód, kwaśna śmietana 18%, cukier waniliowy, mleko UHT 3,2%, masło 82%, drożdże, cukier, olejek migdałowy, rodzynki, bułka tarta, twaróg biały Bromilk




Herbatniki Petitki Beurne, krakersy, kajmak, mleko UHT 3,2% Łaciate, budyń śmietankowy, jaja, mąka pszenna typ 550, mąka ziemiaczana, śmietana 36% Bromilk, cukier puder , czekolada Wedel